FIRESTOP PROIZVODI


FIRESTOP premazi su ekspandujući (intumescentni) premazi namenjeni za efikasnu protivpožarnu zaštitu čeličnih i drvenih građevinskih konstrukcija.

Ovi moderni tankoslojni premazi, izrađeni u skladu sa visokim tehnološkim zahtevima u pogledu funkcionalnosti, načina primene, ekonomičnosti i ekoloških standarda, predstavljaju zaustavne PP premaze koji deluju u okviru pasivne zaštite od požara.

Zahvaljujući specijalnoj formulaciji, komponente FIRESTOP premaza u slučaju požara reaguju formirajući izolator u obliku pene koji štiti čelične i drvene konstrukcije u periodu do 90 min, obezbeđujući neophodno vreme vatrogasnim i spasilačkim službama za evakuaciju ljudi, gašenje požara i minimiziranje ljudske i materijalne štete.

Firestop-shield-small

Efikasnost protivpožarne zaštite i kvalitet FIRESTOP premaza ispitani su i akreditovani od strane najviših relevantnih domaćih i stranih instituta i dokazani u uslovima realnog požara.

Praćenje svetskih tendencija i unapređenje postojećih formulacija ispitivanjem novih materijala rezultiraju stalnim poboljšanjem performansi naših proizvoda koji za krajnji cilj imaju postizanje maksimalne efikasnosti pp zaštite uz smanjenje potrošnje odnosno uštedu materijala i brže izvođenje radova.

FIRESTOP steel


Ekspandujući (intumescentni) vodorastvorni premaz za protivpožarnu zaštitu čelika i čeličnih konstrukcija u vremenskom intervalu do 90 min.

FIRESTOP wood


Ekspandujući (intumescentni) vodorastvorni premaz za protivpožarnu zaštitu drveta (greda, stubova i dr. elemenata konstrukcija) u vremenskom intervalu do 90 min.